MENU

B.M. HOUSE RENOVATION – CASALECCCHIO DI RENO (BO)

1257
1

The intervention concerns the total renovation and greenhouse extension of an apartment owned by a young couple with a son. The need for more space and the search for open space were the basis of the Studio Sabatino project. The main element of the intervention was the creation of the kitchen which through the glazed greenhouse becomes a continuum of the private garden overlooking it as well as the private elevator for direct access to the floor.

In this intervention, Studio Sabatino has used 3D technology to make a virtual post-intervention tour to bring customers on the status of both the smartphone and computer the various rooms in the house: through the link VIRTUAL TOUR STUDIO SABATINO ( click here) you can navigate as immersed in a virtual reality.

360-ristrutturazione-casalecchio-di-reno-architetto