MENU

DESIGN VILLA D.B. – TORREVECCHIA TEATINA (ITALY)

3819
1

The project concerns a villa of about 400 square meters on three levels: the layout is born from the right compromise between solar exposure, panoramic views and the needs of the client to live in an environment constantly immersed in natural light and facing the park and the swimming pool. The basic idea was to create a large central area characterized by the height and the presence of large windowed walls around which all the main functions of the house were connected and also the sleeping areas through a double-height space.

The Firm Sabatino took care of every detail and every aspect : from the plant infrastructure to the choices of all internal finishing , the lights in every single furniture in order to get a warm, elegant setting .